&™

The Press Room

Originally founded in 1976, The Press Room is the oldest, continuously-running music venue in Portsmouth, NH. After a year of complete renovation and redesign—with much effort to stay true to the spirit of the place—The Press Room reopened as a much larger 3,500 square-foot, three-floor, state-of-the-art music venue with a revamped kitchen and enhanced menu. By understanding the sensitivity to the public regarding this Portsmouth institution, we documented the location of key architectural elements and artwork throughout the bar in order to recreate specific moments that would have familiarity in the redesign. We incorporated salvaged materials from the old bar in strategic ways to keep recognizable textures at the forefront of the customer’s mind.

Portsmouth, New Hampshire, 2018